En möjlighet att vara med i vår utveckling i norrort

Som arbetsledare för skötsel arbetar du tillsammans med en projektgrupp. Syftet med projektgruppens arbete är att starta upp nya entreprenader, lyssna på kundens behov och utföra ett kvalitativt arbete så vår beställare blir nöjd utifrån deras krav och specifikationer. Detta sker i ett tätt samarbete med stöd från hela företaget men främst från arbetslaget. Du rapporterar till produktionschefen.

Du kommer att vara engagerad i hela projektet från start till mål där områden som ekonomi, leverantörsbeställningar och andra projektuppföljningar ingår.

I utförandedelen kommer du även att ha många externa kontakter så som beställare, UE, leverantörer och andra samarbetspartners.

Som arbetsledare hos oss har du möjlighet till tjänstebil med förmån. En arbetsledarfunktion går hos Bite Sverige under klassningen tjänsteman med stor frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Efter att marknad- och anbudsavdelningen har räknat hem ett anbud, sker ett överlämnande till projektgruppen. Här börjar ditt engagemang genom att läsa in dig på projektet. Planering med uppstartsplaner, budget, inköp och eventuellt rekrytering kan ingå i tjänsten. Därefter driver du arbetet under utförandeperioden med regelbundna uppföljningar, för att efter slutförandet göra en bra sammanställning och rapportera tillbaka till beställare och egen organisation.

Vi söker dig som har

Vi söker dig som har lägst trädgårdsutbildning på gymnasienivå samt minst fem års arbetslivserfarenhet varav två år från arbetsledande ställning inom parkmark. Det är meriterande om du har en högskoleexamen inom trädgård. Ett krav är att du behärskar Officepaketet samt har körkort, du ska även ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Denna tjänst kräver att du har ordning och reda och ett systematiskt arbetssätt där struktur är en framgångsfaktor. Du behöver vara en bra lagspelare med affärsmässighet. Vi värdesätter att du är självgående och planerar dina arbetsdagar.

Skicka ansökan